TRIATLON

Kot član Slovenske plavalne reprezentance sem pridobil veliko izkušenj z udeležbo svetovnega pokala v daljinskem plavanju na 10km, evropskega mladinskega prvenstva v daljinskem plavanju na 5km, ter še veliko drugih plavalnih maratonov od 1km pa vse do 18km. S svojimi večletnimi izkušnjami sem pridobil znanje za učinkovito plavanje na daljših razdaljah, tudi v nepredvidljivih pogoji ( tok, veter, valovi..)

S plavalnimi treningi boste pridobili novo znanje za hitrejše ter bolj učinkovito plavanje, nujno potrebno za dobro prerazporeditev energije v triatlonu. S pravilnimi treningi boste uspeli, da preplavate triatlon na ''roke'', da bodo noge čim manj obremenjene, ter spočite za kolesarjenje in tek.

Treninge prilagodim vsakemu posamezniku, glede na njegovo predhodno plavalno znanje tehnike. S vadečim se naredi načrt glede na pričakovanja, predvidena tekmovanja, zastavljene cilje, ter čas katerega bo posvetil plavanju. S pomočjo vodenje evidence treningov, video analize ter osebnega svetovanja boste pridobili znanje tudi za nadalno samostojno treniranje. Že veliko sezon sodelujem z triatlonci kateri se udeležujejo in uspešno zaključujejo večja tekmovanja ( IronMan Avstrija, Ironman Slovenian Istria…)

Točna ura in dan treninga se lahko prilagodi, kot Vam ustreza. Za učinkovite rezultate pa priporočam, da se trenira plavanje vsaj 2x/teden, ter se še kdaj obišče bazen samostojno.

Urnik

  • po dogovoru
Cena 30 eur/h

ŠOLA PLAVANJA

plavajmoskupaj.si

Kontakt:
+386 31 328 730
tjas.stihovic@gmail.com